Lille virksomhed med en stærk kompetenceprofil

BRUDVIG Kommunikation og PR blev stiftet i 2020 af Mette Brudvig og har fra start været båret af mund-til mundanbefalinger og nydt godt af spændende projekter og loyale kunder.
Kernen i virksomheden og motivationens katalysator er et reelt engagement i de mennesker og den virksomhed, som er kunde hos BRUDVIG. Glæden ved at hjælpe kunden med at tage virksomheden til det næste niveau, at træne et team til bedre performance og større arbejdsglæde – eller bare løfte kvaliteten på kundens tekster – det er vores brændstof og energi-booster.

Mette Brudvig Astrup, direktør og journalist

Mette Brudvig Astrup, direktør og journalist
Cand.mag. i Journalistik og Kultur- og Sprogmødestudier fra Roskilde Universitet
Baggrund som journalist fra Politiken og DR
Videreuddannet indenfor strategisk kommunikation, facilitering, online markedsføring og erhvervs- og teamcoaching
Mette har arbejdet med kommunikation i flere store og globale organisationer med hovedsæde i København.
Udover at drive BRUDVIG underviser Mette voksne professionelle på IBA i Kolding, hvor hun som ekstern erhvervskonsulent underviser i bl.a. Kommunikation i Praksis og Pressekontakt.
Efter flere år i København og England vendte Mette i 2017 hjem til Sønderborg sammen med sin mand, Mathies Brudvig Astrup, og deres tre børn.

Sif Johanna Hvid Petersen, kommunikationskonsulent og PA

Cand.mag. i Arbejdslivsstudier og Kultur- og Sprogmødestudier fra Roskilde Universitet
Master i Conflict Resolution fra University of Bradford i England
Videreuddannet indenfor projektledelse og online markedsføring
Sif har arbejdet med kommunikation, fundraising og projektledelse i København og senest på SDU i Sønderborg.
Sif er BRUDVIGS backbone og knivskarp på projekt- og kalenderstyring. BRUDVIG samarbejder med få dygtige og moralsk stærke specialister indenfor markedsføring, og Sif formår kompetent, venligt og bestemt at sikre kunden både en optimistisk tidsramme og et optimalt resultat og udbytte. Sif kvalitetstjekker, og kun BRUDVIG-kvalitet bliver accepteret, godkendt og sendt videre til kunden.
Sif har boet i Sønderborg siden 2018, hvor hun lagde mange års virke i Storbritannien og København bag sig for at slå rødder og nyde den høje livskvalitet på Als sammen med sin kæreste.