Indlevende moderator
med sans for stemning og timing

Har I et større arrangement, møde, konference eller måske en paneldebat i kalenderen? Så kan Mette som ekstern moderator styre slagets gang og sikre, I kommer godt i mål med jeres dagsorden.

Med Mette får I en professionel og velforberedt moderator, der formår at skabe en saglig debat og engagere sit publikum.

Med baggrund som journalist fra Politiken og DR forstår Mette, hvad der er relevant og betydningsfuldt for emnet og formålet, og hun formår at navigere i informationer og udsagn, så der opstår en kvalitetsdebat og samtale – og naturligvis inden for den planlagte tidsramme.

Mette var moderator for den politiske debat på campus Aabenraa i forbindelse med UC SYD’s professionsfestival i september 2021. Mette gav fra starten af vores kontakt et indtryk af grundighed mht. forarbejdet og udviste stor samarbejdsvilje omkring formen for den forberedende proces.

Afviklingen af debatten var en meget positiv oplevelse, både for paneldeltagere og tilhørere. Mette fremstod professionel, velforberedt og indsigtsfuld i forhold til opgaven. Mette havde en stor aktie i, at debatten blev både levende og dialogbaseret. Jeg kan klart anbefale Mette til en opgave som denne.

Camilla Moesgaard, Studieleder, UC Syd

Formålet med dit arrangement kan være mange.

Måske du:

  • har en konference eller temadag på programmet, men selv ønsker at facilitere dagen
  • vil skabe opmærksomhed og skubbe til dagsordenen indenfor en bestemt problematik i din branche
  • vil styrke din virksomheds brand og position som ´thought leader´ i dit marked
  • vil nå dybere ind i diskussion og løsninger af en problematik i stærkt samspil med publikum eller medarbejdere
  • vil promovere et specifikt produkt.

Kontakt os for at få en uforpligtende snak om netop dit arrangement