Et lille konsulenthus med store kompetencer

Mette Brudvig
CEO, Sr. Konsulent indenfor PR og kommunikation

Mette finder ind til kernen af din virksomhed og formulerer de budskaber, du og dine medarbejdere skal bruge for sammenhængende at kunne fortælle jeres kunder, hvem I er, og hvilken værdi, I skaber.

Med baggrund som journalist fra Politiken og DR kan Mette finde de gode historier fra din virksomhed og fortælle dem, så de er relevante og skaber værdi for din målgruppe. Hun skaber kvalitets content, som driver dit publikums købsrejse videre til næste kontaktpunkt i din Inbound marketing.
Vil du høste den store værdi, der er i en god PR indsats? Med Mettes redaktionelle erfaring ved hun, hvordan din historie skal skæres og formidles, for at den får de bedste muligheder for at komme i medierne.

Lad Mette spidse blyanten og levere dit content – hvad enten det er til print, online marketing, blogs, nyhedsbreve, PR eller generel indhold, der skal formidle dit budskab.

Mathies Astrup
Sr. Konsulent indenfor Salg og Salgsprocesser

Salg og salgsprocesser har præget Mathies’ karriere de sidste 15 år. Mathies har været med til at bygge salgsafdelinger op for start-ups og har varetaget vigtige salgsroller i store koncerner som IBM og Danfoss. Han besidder derfor stor know-how indenfor B2B lead-generation via CRM systemer samt den nødvendige forståelse for alle omkringliggende aktiviteter – fra inbound processer, til lead nurturing og til lukningen af salget og retention.

Brudvig er certificeret HubSpot partner, så vil du vækste din forretning gennem automatisering, kan Mathies hjælpe dig med opsætning, oplæring mm. så du får fuldt udbytte af Hubspot.

Hvad betyder det for dig som kunde?

Vi skræddersyer den bedste løsning for dig.

Vores kompetencer spænder bredt, og vi har et bredt netværk af specialister, så vi håndplukker det rigtige team til din opgave, så du har det hold, der skal til for at drive og vækste din forretning.

Hvad koster din opgave?