Content marketing

Hvordan skaber vi de leads, der skal ned i toppen af salgstragten?

Det gør vi med kvalitets-content marketing, der udspringer fra en stærk kernekommunikation. Dine kommende kunder bliver bombarderet med reklamer og gratis guldkorn, og der er hård kamp om deres dyrebare sekunder og minutter. Derfor skal din kommunikation være så god og strategisk, at det bliver den, de bruger deres minutterne på.

Og det er lige præcis det, content marketing og storytelling kan! Det er det, der virker. Det er ikke nok at fortælle din målgruppe, at de kan købe dit produkt og give dem nogle gode argumenter til det. De skal vide, HVORFOR de skal købe dit produkt, og hvilken forskel det kommer til at gøre for dem. Og så skal det pakkes ind i gode historier og serveres med din ekspertviden.

Kunderne vil ikke høre om dig, men om sig selv. Det giver dem lyst til at bruge tid på dit content, at du taler om dem og skaber værdi for dem, og det skaber tillid til dig og dit produkt. Det er det, kvalitetsindhold kan, og vi gør det på en måde, så det samtidig giver organisk rækkevidde og SEO-værdi, så din virksomhed får en god rangering på Google. Og så skal det selvfølgelig kunne ses på bundlinjen.